Cosplay

Cosplay-kilpailussa on kaksi sarjaa – aloittelevat ja kokeneet.

Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa heti ovien avauduttua infopisteellä, jossa täytetään ilmoittautumislomake ja otetaan tuomareita varten kuva. Ilmoittautuminen päättyy 12:30 jolloin osallistujat kerääntyvät infopisteen läheisyyteen jotta tuomarit voivat vielä tarkastella asuja lähempää ennen itse kisaa. Muistathan varautua näyttämään tuomareille kuvia cossaamastasi hahmosta! Toivomme myös että mietit valmiiksi itsestäsi, asustasi ja/tai hahmostasi jotain mitä kilpailun juontaja voi kertoa lavaosuuden aikana.

Voittajat julistetaan festarien loppuseremoniassa!

Huom! Cosplayasuihin kuuluvien aseiden tuominen tapahtumapaikalle on lähtökohtaisesti kiellettyä. Päätös nojaa järjestyslain 10. pykälään, joka kieltää aseet ja niitä muistuttavat esineet julkisilla paikoilla. Puvuissa ei saa myöskään olla teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, laitathan sähköpostia osoitteeseen turunsarjakuvafestivaalit@gmail.com, vastaamme mielellämme ja teemme kaikkemme jotta kokemuksista tulisi kaikille mieluisa! Nähdään festareilla!